Formatie Nunta Iasi - Adrian Music Show

Formatie Nunta Adrian Music Show sustine show-uri muzicale la diverse evenimente publice sau private (nunta, petrecere privata, petrecere firma, receptii), putand fi inclusa in categoria formatii nunta Iasi (trupe) cu experienta, alaturi de care distractia este garantata.
Repertoriul formatiei nunta Adrian Music Show: muzica usoara internationala, muzica usoară romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara.
Adrian Music Show este alegerea perfecta pentru evenimentele deosebite din viata Dumneavoastra.
Adrian Music Show asigură show-ul petrecerii tale, repertoriul nostru de muzica usoara, populara si de petrecere fiind foarte variat.
Sonorizarea de cea mai inalta calitate, se poate adapta foarte bine petrecerilor in spatiu inchis cat si in aer liber.
Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
Formatia noastra practica un repertoriu care imbina mai multe genuri muzicale: muzica de petrecere si folclor, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica ambientala, caffe-concert.
Manelele se canta doar la nuntile la care se prefera acest gen muzical.
Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate.
Formatia Nunta Adrian Music Show este disponibila pentru nunti, botezuri, petreceri private si diferite alte evenimente.

Membrii Formației

Persoane dedicate și talentate cu o experiență foarte mare în muzică!

Adrian Ilași

Clape și Aranjamente Orchestrale

Leader al formației vocale instrumentale “Adrian Music Show” din Iași, înființată în anul 2016. Clăpar și pianist, cu experiență acumulată de-a lungul anilor, cântând la nunți, cumetrii în multe restaurante din România. Absolvent al Școlii Populare de Artă din Iași “Titel Popovici”.

Costel Ilași

Acordeon & Keyboard

Dima Simcic

Saxofon

Instrumentist cu experiență și studii muzicale superioare care abordează mai multe instrumente: saxofon, clarinet, fluier, ocarină… Laureat a mai multor concursuri naționale cât și internaționale care abordează diverse genuri muzicale:populară, lăutărie, pop , jazz.

Daniel Rusu

Solist Vocal

Am crescut într-o atmosferă propice muzicii populare, într-o familie simplă și modestă, care mi-au insuflat dragostea pentru cântecul popular moldovenesc. De-a lungul timpului am căpătat o experiență bogată și un înalt standard profesional ce garantează reușita oricărui eveniment.

Ornela Burdea

Solist Vocal

Solistă cu experiență si studii muzicale care abordează diverse genuri muzicale (muzica ușoară, muzică anii ’80, pop, soul, jazz), pentru gustul fiecăruia. Și-a dedicat întreaga copilărie studiului muzical și formarii sale ca interpretă, moștenind pasiunea și talentul de la tatăl său.